’t Zoet Moment, heerlijk koffiehuis in Brecht - centrum

   Tijdens de wintermaanden sluiten wij om 17.00 uur.

 

 

 

 

 

 

     DORPSWANDELING 'T ZOET MOMENT

 

 

Sinds 1 april heeft 't Zoet Moment een eigen wandeling uitgestippeld.  U kan deze wandeling koppelen aan een ontbijt, lunch, pannenkoek, wafel, ... .  Kortom, het sportieve koppelen aan het aangename.  U kan deze wandeling heel het jaar doen en wie dit wenst kan deelnemen aan een wedstrijd waarmee U dan nog een heerlijk ontbijt kan winnen.  Meer informatie vindt U onder de titel "nieuws".

 

 

U kan ons steeds contacteren voor reservaties via 0473/444525 of via mail: zoetmoment@skynet.be

 

Susann Klinder, Zaakvoerder ’t Zoet Moment

 

 

 

 

Een heerlijk zoet moment in een familiale sfeer

’t Zoet Moment… de naam zegt het zelf… Een heerlijk koffiehuis in Brecht,  waar u niet alleen zoetigheden voorgeschoteld krijgt, maar ook echt kan genieten van de passie waarmee Susann de keuken runt.  Haar man Marcel spingt bij waar nodig : bediening, afwas, ....


Lekker smullen voor iedereen

 U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch, een koffie- of theemoment, een zoet moment of een frisse pint, glaasje wijn of heerlijke cocktail.  
 Op verzoek zorgen wij ook voor een glutenvrij ontbijt.  Kortom, 't Zoet Moment is veel meer dan een koffiehuis.

 

Breng ons gauw een bezoekje

Kom gerust eens langs in ’t Zoet Moment, Lessiusstraat 32 b, Brecht-centrum. Terwijl u geniet van een tasje thee of koffie met gebak op ons ruim terras, in onze lounge of in de zaak, genieten uw kindjes in onze speeltuin. Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten in ons heerlijk koffiehuis in Brecht.  Wij beschikken over een drietal parkeerplaatsen, maar op loopafstand vindt U parking aan het kerkhof in Brecht.  De fiets of te voet is uiteraard een goed alternatief.  Openbaar vervoer is ook vlakbij.

Tegels Provijn - Nevele - Bizbook
Wat vindt u van onze diensten?
  • Talia X.
    26-10-2016 10:33
    Super service, echt lekker genoten....
  • Pia D.
    26-10-2016 10:32
    De perfecte plaats om te ontbijten in alle rust! We hebben er echt van genoten en het assortiment was dik in orde.
Back to Top